Kaspersky

virusscanner kaspersky

      Voordelen

      + Bekroonde antivirus
      + Inclusief Kaspersky Cloud
      + Diverse gratis tools

Aantal installaties:

3

Beoordeling:

10

Besturingssysteem:

Verkrijgbaar op:

Kaspersky antivirussoftware voor zakelijk en privé

Kaspersky biedt antivirussoftware voor consumenten en bedrijven. Je kunt met deze software al je apparaten beveiligingen zoals je pc, Mac en smartphone. Het bedrijf geeft je mogelijkheid om de software eerst een tijdje gratis te proberen voordat je overstapt op een betaald pakket. Op deze manier kun je bepalen of je het programma fijn vindt en of het je de bescherming geeft die je verwacht. Onderstaand kun je lezen welke functionaliteiten Kaspersky allemaal biedt.

Kaspersky beveiligd alle apparaten
Elke dag komen er nieuwe virussen bij. Tegenwoordig zijn deze virussen niet alleen gevaarlijk voor je pc, maar kunnen ze ook je tablet of smartphone infecteren. Om die reden is het belangrijk al je apparaten te beschermen tegen virussen. Kaspersky biedt beveiliging voor alle besturingssystemen en dus alle apparaten zoals je pc, Mac en Android of iOS apparaat. Kies dus bij aanschaf voor het de juiste scanner om jouw apparaat te beschermen.

antivirus scan kaspersky

Hoge kwaliteit bescherming

Internetcriminelen zijn elke dag bezig om nieuwe virussen en malware te ontwikkelen. Hiervoor gebruiken ze steeds nieuwe technieken en methodes. Een goede antivirusscanner is dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je geen slachtoffer wordt van internetcriminelen. De beveiligingssoftware van Kaspersky lab staan bekend om de hoge kwaliteit en effectieve bescherming. De software zorgt ervoor dat dreigingen worden geblokkeerd en je veilig kunt internetten zonder dat criminelen bij je persoonlijke gegevens kunnen.

Sterke beveiliging persoonlijke gegevens
Kaspersky heeft een specifieke beveiliging voor je persoonlijke gegevens door hun anti phising systeem. Phising is een manier van internetcriminelen om achter je persoonlijke gegevens te komen. Dit doen zijn bijvoorbeeld door e-mails te versturen met besmette bijlages. Zodra je deze opent kunnen ze bij je gegevens.

Veilig internetbankieren
Internetbankieren wordt steeds vaker gebruikt om bankzaken te regelen en is om die reden een grote focus van hackers geworden om bij je bankrekening te komen. Hierbij proberen ze de beveiliging van banken te omzeilen. Kaspersky biedt hier extra bescherming tegen zodat je zorgeloos online kunt internetbankieren.

Bescherming voor je kinderen
Kaspersky biedt een extra oudertoezicht programma. Dit programma blokkeert ongepaste website voor je kinderen. Hierdoor hoef je niet constant mee te kijken of je kinderen niet op verkeerde websites zitten.

Online back-up systeem voor persoonlijke bestanden
Computer bevatten vaak veel persoonlijke bestanden van gebruikers. Denk bijvoorbeeld vakantiefoto’s, filmpjes en andere mooie herinneren. Met het online back-up systeem kun je deze bestanden veilig opslaan. Mocht je computer ooit stuk gaan dan gaan je bestanden niet verloren. Deze staan veilig opgeborgen in een Cloud die tevens bescherming biedt tegen hackers en internet criminelen. Jij bent de enige die bij deze bestanden kan omdat ze afgeschermd zijn door een persoonlijk wachtwoord.

Kaspersky pakketten

virusscanner kaspersky

Anti-Virus 2019

 • Beveiliging
 • Prestaties
 • Eenvoud
multi device kaspersky

Internet Security 2019

 • Beveiliging
 • Prestaties
 • Eenvoud
 • PC,Mac & mobiel
 • Privacy
 • Veilig internetbankieren
 • Ouderlijk toezicht
kaspersky beste pakket

Total Security 2019

 • Beveiliging
 • Prestaties
 • Eenvoud
 • PC,Mac & mobiel
 • Privacy
 • Veilig internetbankieren
 • Ouderlijk toezicht
 • Kinderen veilig online
 • Veilige wachtwoorden
 • Versleutelde bestanden

Product of the year

Als je voor Kaspersky kiest, dan kies je voor award winnende software. De uitstekende beveiligingssoftware heeft namelijk al diverse awards en prijzen ontvangen. Ze zijn meerdere malen getest door onafhankelijke instituten die diverse antivirussoftwareprogramma’s beoordelen. Kaspersky Internet Security is zelfs uitgeroepen tot ‘product of the year 2015’ omdat het product de hoogste score had in vergelijking andere antivirusscanners.

Kosten van pakketten
De kosten van de beveiliging verschilt per pakket. Dit is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid apparaten die je wilt beveiligen en wat je precies beschermt wilt hebben. Hoe meer functionaliteiten je wenst, hoe duurder het pakket zal zijn. Op de website kun je het aanbod van Kaspersky bekijken. Het goedkoopste abonnement kun je al bestellen voor een paar euro per maand. Welk pakket je ook neemt, Kaspersky beveiliging is zeker elke euro waard.

Deel je ervaring met Kaspersky
Heb jij al ervaring met dit award winnende softwareprogramma, laat dan hier je review achter. Je kunt het programma beoordelen op: functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Voor elk onderdeel kun je maximaal 5 sterren geven. Jouw review helpt andere weer om een keuze te maken voor hun eigen bescherming op internet.

Ben je nog op zoek naar een goed antivirusprogramma dan kunnen de reviews van anderen je erg helpen om de juiste keuze te maken. Mocht je aan de hand van de reviews nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met ons team van bestevirusscanners.com. Zij helpen je graag verder.

Eindoordeel

Bescherming

Usability

Functies

Eindcijfer

10

10

10

10

About Guido