Home / Antivirus reviews / Avast Antivirus

Avast Antivirus

gratis avast virusscanner

Besturingssysteem:

Aantal installaties:

1

Prijs:

€Gratis

Naar Avast.com

Avast: bekende antivirussoftware

Avast is één van de meest bekende antivirussoftwareprogramma’s. Al 230 miljoen mensen hebben gebruik gemaakt van Avast. Het bedrijf biedt antivirussoftware voor al je apparaten en besturingssystemen. Zo is het geschikt voor je pc, Mac en smartphone. Je kunt Avast nu volledig gratis proberen. Bevalt het antivirusprogramma, dan kun je het gratis pakket tegen vergoeding uitbreiden.

Avast voor al je apparaten
Bijna iedereen kan gebruikmaken van de virusscanner van Avast. Het bedrijf biedt namelijk 3 verschillende antivirusscanners bestemd voor:

– smartphones;
– Windows besturingssysteem;
– Mac besturingssysteem.

Wil je Avast op een apparaat zetten, kan je met het apparaat dat je wilt beveiligingen naar de website van Avast gaan. Je krijgt dan direct de juiste versie te zien. Op je smartphone krijg je dus de versie die je telefoon beschermt enzovoorts.

Diverse antivirussoftwareprogramma’s van Avast

Avast biedt drie verschillende antivirussoftwareprogramma’s die beveiliging bieden op diverse beschermingsniveaus. Eén van de programma’s is zelfs volledige gratis. Als je geen geld wilt uitgeven aan antivirussoftware dan is de gratis versie van Avast een goede manier om toch je computer te beschermen. Daarnaast biedt Avast nog 2 andere versies. Onderstaand een overzicht van de verschillende programma’s.

1. Free Antivirus Essential
avast gratisDit gratis programma is een gratis antivirusscanner op het eerste beschermingsniveau. De scanner biedt essentiële bescherming voor je smartphone, pc of Mac:

– opsporen van virussen, malware en andere bedreigingen
– zorgt voor een veiliger thuisnetwerk
– speciale bescherming voor al je wachtwoorden
– voorkomt ongewenste extensies

Wil je jouw computer beter beschermen dan kun je kiezen uit een ander antivirusprogramma met een beter beveiligingsniveau.

€GRATIS – Download Avast Antivirus Free

2. Internet Security Advanced
Internet beveiliging AvastDit pakket biedt alle opties van de gratis variant en zorgt daarbij voor extra bescherming door een groot aantal toegevoegde functies. De Advanced versie is ook geschikt voor smartphones, pc’s en Mac. De extra functies:

– bescherming tegen nepwebsites zodat je gegevens niet gekopieerd kunnen worden.
– extra beveiliging voor je persoonsgegevens
– bescherming van je privacygegevens
– anti-spam

Het derde pakket van Avast doet hier nog een schepje bovenop en geeft je dus een optimale bescherming tegen alle soorten bedreigingen op het internet.

€49,99 – Koop Avast Internet Security

3. Premier Complete
Beste Avast PakketDit pakket biedt maximale bescherming. Het bevat alle functionaliteiten van de andere pakketten maar breidt deze nog meer uit met extra beveiliging. Deze beveiliging is:

– automatisch updaten van software zodat nieuwe malware geen kans krijgt
– grondige computerschoonmaak

Als je jezelf geen zorgen wilt maken over virussen of hackers dan is Premier Complete het beste pakket. Dit pakket beschermt je tegen alles wat je maar kun tegenkomen. Je kunt met dit pakket ook je telefoon, pc en tablet optimale bescherming bieden.

€69,99 – Koop Premier Complete

Eenvoudig downloaden en installeren

De antivirussoftware is erg eenvoudig te downloaden en te instaleren op je pc, tablet, smartphone of Mac. Je hoeft hiervoor niet eens verstand van computers of software te hebben. De gratis versie kun je direct op de website van Avast downloaden. Kies je voor een uitgebreider pakket dan kun je op de site het pakket aanschaffen en vervolgens meteen downloaden. Nadat de software is gedownload kun je doorgaan naar de installatie door op het bestand te klikken. Vervolgens wordt je stap voor stap geholpen om het programma op je apparaat te zetten. Binnen enkele minuten ben je klaar en kun je genieten van maximale bescherming terwijl je zonder zorgen kun internetten.

Zakelijke antivirussoftware van Avast
Ook bedrijven kunnen profiteren van de maximale internetbeveiliging van Avast. Bedrijven doen er goed aan om hun apparaten te beschermen aangezien ze vaak het doelwit zijn van hackers en andere internetcriminelen. Avast antivirussoftware kan alle systemen binnen je bedrijf beveiligen. Ondernemingen kunnen kiezen uit 4 verschillende pakketten die al je bedrijfsgegevens veiligstellen van virussen, malware en andere bedreigingen. Op de site van Avast kun je de verschillende pakketten bekijken.

Contact opnemen met Avast
Heb je vragen over pakketten, de software of bestellingen dan kun je contact opnemen met Avast. Dit kun je doen via hun website: www.avast.com/nl-be

Een andere manier om contact op te nemen is via social media. Avast maakt gebruik van de volgende kanalen:

Facebook: www.facebook.com/avast
Google Plus: www.plus.google.com/+avast
YouTube: www.youtube.com/avast

Voor vragen over antivirussoftware of ander producten dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder bij het vinden van een goed antivirusprogramma.

Deel je Avast ervaringen met anderen

Heb jij ervaringen met Avast, deel je review dan met anderen. Je kunt Avast beoordelen op: functie, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Elk onderdeel kun je maximaal 5 sterren geven. Jouw review kan anderen erg helpen in hun zoektocht naar een goed antivirusprogramma.

Ben je nog op zoek naar een goed antivirusprogramma? Het lezen van de ervaringen van andere kan je goed helpen bij het maken van je keuze. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de review kan kun je altijd contact opnemen met ons team bestevirusscanners.com. Zij helpen je graag verder.

Eindoordeel

Algehele Bescherming - 80%
Gebruikersgemak - 80%
Functies - 60%
User Rating: Be the first one !

About Guido