Home / Antivirus reviews / Panda Security

Panda Security

Besturingssysteem:

Aantal installaties:

1 +

Prijs:

€31,49

Naar PandaSecurity.com

 

Panda Security computerbeveiliging

Panda heeft wereldwijd miljoenen tevreden gebruikers van hun antivirusprogramma. Panda is een Spaans bedrijf dat vanaf 2007 is begonnen met het verkopen en distribueren van hun beveiligingssoftware. Op dit moment wordt Panda al in 195 landen gebruikt. In Nederland is het bedrijf nog niet heel bekend, maar ook hier begint de populariteit te stijgen. Panda onderscheid zich van andere beveiligingssystemen door hun moderne en overzichtelijke website en het feit dat het goedkoopste pakket al bescherming biedt voor je smartphone of tablet.

Beveilig meerdere apparaten met Panda Security
Met Panda kun je maar liefst 5 apparaten beveiligen tegen malware. Daarnaast beschermt het ook al je persoonlijke gegevens. De meeste antivirusprogramma’s bieden maar bescherming voor 3 apparaten. Daarom is Panda vooral geschikt voor consumenten die meerdere apparaten beschikken.

 

Unieke voordelen van Panda Security

1. Goedkope pakketten beschermen ook tablets en smartphones
Wat Panda onderscheid van concurrenten is de bijzondere samenstelling van hun pakketten. In de meeste gevallen geldt: hoe duurder het pakket hoe meer apparaten je kunt beveiligingen naast je normale pc. De meeste standaardpakketten van concurrenten zijn alleen geschikt voor één pc en werkt niet voor mobiele apparaten. Dit is bij Panda heel anders. Panda biedt 4 pakketten. Elk pakket is geschikt voor een bepaald besturingssysteem en biedt functionaliteiten voor Windows, Mac, IPhone en Android. Dit houdt in dat het goedkoopste pakket al bescherming biedt voor je tablet of smartphone en niet alleen je pc.

2. Meer beveiliging zoals antidiefstal
De beveiliging van Panda gaat verder dan alleen bescherming bieden tegen malware en virussen. Elke pakket bevat een anti-diefstal bescherming voor je tablet, smartphone en zelfs smartwatch.

3. Verbetert prestaties van je apparaten
Panda helpt om de prestatie van al je apparaten te verbeteren zodat ze snel en effectief blijven werken.

4. Grote opslagruimte
Afnemers van het meest uitgebreide pakket kunnen hun gegevens opslaan in de Cloud van Panda.

Panda pakketten

Panda heeft vier pakketten. Onderstaand wordt er kort aangegeven wat deze pakketten bieden aan bescherming.

1. Antivirus Pro
Dit pakket is geschikt voor Windows en Android en biedt voor beide besturingssystemen beveiliging.

Voor Windows:

– uitgebreide virusscanner;
– Wifi beveiliging;
– bescherming tegen malware;
– beveiliging van je persoonlijke gegevens.

Voor Android:

– bescherming tegen malware;
– bescherming tegen diefstal;
– verbetert de prestaties van je toestel;
– zorgt voor langere levensduur van je accu.

€31,49 – Koop Panda Antivirus Pro

2. Internet Security
Biedt bescherming voor Windows, Android, iMac en IPhone. Het bevat dezelfde functionaliteiten als Antivirus Pro en breidt deze nog verder uit met:

– gegevensbescherming;
– mogelijkheid tot maken van back-up;
– herstellen van bestanden;
– ouderlijktoezicht.

€41,99 – Koop Panda Internet Security

3. Global Protection
Dit pakket is nog uitgebreider dan de bovenstaande pakketten. Het biedt dus dezelfde functionaliteiten voor Windows en daarnaast nog:

– beheer van wachtwoorden;
– bestanden extra beveiligen met een code;
– definitief vernietigen van bestanden;
– optimaliseren van je computer voor betere prestaties.

Voor Android bevat dit pakket ook nog een extra functie en dat is dat je een smartwatch kunt koppelen zodat deze ook wordt gecontroleerd.

€55,59 – Koop Panda Global Protection

4. Gold Protection
Gold Protection PandaDit laatste pakket is het meest uitgebreide pakket van Panda. Het biedt alle functies die hierboven beschreven staan met als extra dat je gebruik kunt maken van de online opslagruimte van Panda. Tevens kun je een extra back-up maken van je contactpersonen.

€80,49 – Koop Panda Gold Protection

Deel je Panda Security ervaring met anderen

Heb jij ervaring met Panda dan kun je hier je review achterlaten. Je kunt Panda antivirus beoordelen op: functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Voor elke functionaliteit kun je maximaal 5 sterren geven. Jouw review kan andere helpen om een juiste beslissing te maken.

Ben je op zoek naar een antivirusprogramma dan kan het helpen om de reviews van andere te lezen. Mocht je naar aanleiding van deze reviews nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met ons team van bestevirusscanners.com. Zij helpen je graag verder!

Eindoordeel

Algehele Bescherming - 86%
Gebruikersgemak - 79%
Functies - 96%
User Rating: Be the first one !

About Guido