Overzicht

bestevirusscanners.com

Jouw computer optimaal beveiligen? Dan heb je goede virusscanner nodig, of nog beter, een Internet Security pakket. Welke is geschikt voor jouw pc, mac, tablet of smartphone?

Beste virusscanners

Reviews Total Security Pakketten

bestevirusscanners.com heeft voor jouw alle Total Security pakketten bekeken en daar een mooi lijstje van gemaakt. Selecteer hieronder een merk, en lees de review over het Total Security pakket.

 

icoon bullguard icoon bitdefender icoon kaspersky icoon panda icoon trend micro

 

Virusscanner voor iOS, Windows & Android

 

Internet security security wordt steeds belangrijker omdat wij steeds meer online zijn. Daarom helpen wij van Cozzmoss je met het vergelijken van de vele antivirus tools. Per besturingssysteem is een vergelijking opgezet met de belangrijkste functies.  Veel antivirus bedrijven ontwikkelen scanners die geschikt zijn voor verschillende besturingssystemen om het de consument en hun zelf gemakkelijker te maken. Echter verschillen de functies aanzienlijk per systeem. Meestal heb je voor Windows een overschot aan beveiligings-functies waarbij Android wel eens te kort komt.

 

 

Android Virusscanner Test

android

 

Mac Virusscanner Test

Mac

 

Windows Virusscanner Test

Windows-10-icon

 

Reviews Antivirus Pakketten

Bekijk hier de beste Antivirus pakketten van alle bekende merken. bestevirusscanners.com heeft per pakket alle voor- en nadelen op een rijtje gezet, alle informatie die je moet weten en natuurlijk de prijzen.

icoon avast icoon avg icoon bullguard icoon eset icoon fsecure icoon kaspersky icoon mcafee icoon norton icoon panda webroot icoon

 

Mobile

Er zijn de laatste jaren steeds meer mobiele gebruikers bijgekomen me een Android toestel of een iOS toestel. Het gaat hier om de Android smartphones en om de iOS toestellen (de iPhone en de iPad). Het is voor een lange tijd zo geweest, dat er nog iOS en Androidniet zoveel virussen, malware en spyware voorkwam op deze twee besturingssystemen voor mobiele toestellen.
Lees verder »

Gratis Virusscanners

Een Windows pc kan eigenlijk niet zonder een goed antivirusprogramma. Wil je hier geen geld aan uitgeven, dan kun je voor een gratis antivirussoftware kiezen. Onderstaand een meer informatie over gratis bescherming, Windows Defender biedt onvoldoende bescherming. Sinds Windows 8 bevat elke versie een standaard Windows Defender.
Lees verder »

Beveilig uw iPad

Een IPad is een ideaal apparaat om overal mee naar toe te nemen dankzij het draagbaar formaat. Denk bijvoorbeeld aan onderweg in de trein, op vakantie of naar je werk. Het feit dat een IPad overal mee naar toe kan, brengt ook extra risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan diefstal of ongewenst gebruik.
Lees verder »